GEISHA

SUSHIBAR


Kontakt oss

Har du noen spørsmål eller forespørsler er du velkommen til å kontakte oss via e-post, telefon eller kontaktskjema nedenfor. De fleste kundene våres foretrekker nå å bestille på nett, men skulle du likevel ønske å bestille via tlf, kan du det også.

Åpningstider

Laster ...

Kontaktinfo

Har du noen spørsmål eller forespørsler er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon. De fleste kundene våres foretrekker nå å bestille på nett, men skulle du likevel ønske å bestille via tlf, kan du det også.

Underhaugsgate 1,
1608 Fredrikstad

Tlf: 69 30 88 88

E-post: vanbinh19782003@yahoo.com

Om oss

Geisha Sushibar er en veletablert take-away i Fredrikstad Sentrum. Vi er opptatt av å levere sushi av høyeste kvalitet, og alltid av de ferskeste råvarene. Hos oss får du en unik sushi-opplevelse like mye som et fantastisk måltid. Vi bringer den tradisjonelle sushien fra Japan til Norge, i tillegg til våre egne tvister - spesialtilpasset den norske ganen!

Sushi er en tradisjonell Japansk matrett. Sushi kan dateres så langt tilbake som 1600-tallet og var opprinnelig gatemat fra Tokyo. I dag er sushi en delikatesse som nytes verden over. Mange tror at all sushi inneholder eller består av rå fisk, og det er så klart en viktig ingrediens i våre retter også, men vi bruker ikke rå fisk i alle sushi-rettene vi tilbereder, det er for å kunne levere en perfekt sushi til enhver smaksløk.

Råvarene i sushi er ekstremt viktig for oss. Vi er fast bestemt på at uten de riktige, ferske råvarene, er det ikke ordentlig sushi, og smaken blir langt ifra den samme. Derfor leverer vi kun sushi med råvarer av høyeste kvalitet – hver gang.

Vi ønsker deg velkommen til Geisha Sushibar i Fredrikstad sentrum!